joi, 26 noiembrie 2009

Varza la cuptor de la Ana

Acum o ora ma delectam pe blogul dragei mele Ana si mi s-a facut teribil de pofta de varza la cuptor. Cu 2 zile in urma luasem de la piata o varza de vreo 4 kg si niste costita afumata, cu gandul ca voi face in weekend. Dar de unde... Dupa ce am balit bine la placintele ei, circumvolutiunile au comandat la matz sa fac scandal ca vrea si el varza. Asa ca mai mult am alergat catre bucatarie si am pus repede repede in oala varza taiata fidelutza (mai mare ca e destul de tarziu si rezerva de rabdare e pe terminate), un ardei rosu si 7 -8 rosii. In plus fata de reteta Anei am adaugat costita taiata, ceva mai multa apa si putin busuioc pe langa cimbru.
Si pentru ca oala mea nu a incaput in cuptor, am pus frumos oala cu toate astea pe ochil de la aragaz.
Cu ajutorul lopatelelor semiadormite, m-am miscat destul de repede si acum incepe sa se fiarba amestecul ala si raspandeste in casa un miros de ma da pe spate. Precum spunea si Tasha si Ana, daca as putea posta si mirosul cred ca v-ati teleporta toti la mine ;))
Revin maine cu poza la ce a iesit.

4 comentarii:

  1. Hai cu poza,hai cu poza....!!!!:))))
    Bine tu fata draga,sa iti faci tu blogg si sa mergi pe burta?Ha?Pai frumos iti sade?:)))))
    Iuiiiii...uelcam in za blogosfiar!Zile frumoase si postari lungi si pline!
    Hai ca te astept cu postari,sa te citesc si comentez la greu...:))
    Te pup si te imbratisez cu drag mult!Sa ai o zi formidabila!
    PS.Sa sti ca miroase a varza cu costita...iamiiiii :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana, saru`mana de comentariu si urari. Cred ca de juma de an imi tot spun ca imi fac blog numai ca sa pot raspunde la postarile tale, si uite ca ieri se intampla miracolul de a-l face si de a si scrie in el. Acum zic ca foarte multe postari de la mine nu vor fi, dar cine stie cum ma prinde blogareala in mrejele ei...
    Cand voi ajunge acasa am sa pun poze cu varzuca aburinda (daca m-oi pricepe) ;)) si daca primesc acordul musafirului nostru si bucatarului sef de acum 2 zile, voi adauga o reteta mortala asezonata cu poze... ;))
    Haha, si poate saptamana viitoare am sa incerc sa o fac si eu. Sper sa imi iasa la fel... desi am pierdut o mare parte din procesul de fabricatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Engage!!!!
    O iau pe drum si pe Ana...pazea ca venim!

    RăspundețiȘtergere